Despre noi

Suntem 2 echipe stabile de ani zile si putem acoperi 2 evenimente in aceiasi zi + 3 asistenti. Membrii echipelor noastre au stiluri de fotografiat asemantoare, folosim acelasi tip de aparatura si aceleasi tehnici de filmare sau fotografiere, iar editarea si prelucrarea pozelor o facem impreuna. Ce vedeti pe paginile noastre de socializare pe Facebook sau Instagram ori la portofoliu sunt fotografii si clipuri create impreuna, nu veti putea face diferente. Dar destul cu vorba, sa facem cunostinta 🙂

Eva

fotograf nunta

Meseria de fotograf de nunta imi ofera posibilitatea de a imortaliza clipe importante si imi deschide oportunitati catre momente esentiale ale vietii – nunta. Pentru o perioada am locuit in Ungaria unde am acumulat experienta si am invatat numeroase lucruri care mau ajutat mai tarziu, nu numai in domeniul foto dar si in viata. Am absolvit scoala de fotografie Fotoshkola din Rusia (Moscova).

Costi

cameraman nunta

Am absolvit Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi. Am locuit o jumatate de an in Ungaria si Londra unde am avut ocazia sa dezvolt anumite experiente artistice. Sunt atras de cinematografie, efectele cinematice si filmele de scurt metraj. In anul 2017 am fot nominalizat pentru unul din cele mai bune clipuri de nunta. Am o familie minunata care ma inspira si ma sprijina.

Sebastian

fotograf nunta

Apropiatii ma definesc ca o persoana vesela si plina de energie. Am fotografiat nenumarate nunti si evenimente in ultimii ani si sunt implicat si in proiecte de scurt metraj alaturi de colegii mei. Pentru o perioada am locuit in Germania, am parcurs Romania in toate directiile care mi-au oferit posibilitatea sa surprind numeroase momente. Scopul meu este sa va surprind asteptarile intr-un mod placut.

Lehel

cameraman nunta

Sunt pilot autorizat in manevrarea dronelor si videograf. Detin abilitati de editare video si avansata in multicam si sunet profesional broadcasting. Imi place sa evidentiez oamenii in momentele importante si incerc sa evidentiez prin tehnica importanta evenimentului. In timpul liber sunt pasionat de gadgeturi si imi place sa stiu tot ce apare nou pe piata in domeniul videografiei.

Fotograf Nunta Iasi / Cabina Foto / Fotografi Cameramani / Filmari Nunti