Cabina Foto Iasi

In gama noastra de servicii oferim si cabina foto Iasi.  Cabina foto poate fi inchiriata in Iasi dar si in imprejurimi, Botosani, Suceava, Neamt, Piatra Neamt, Targu Neamt, Vaslui, etc. Dispunem de o colectie impresinanta de accesorii, ochelari, propsuri, masti haioase, palarii ciudate si hazlii, fundaluri diferite si stralucitoare perfecte pentru petrecerea ta daca vrei sa-ti distrezi prietenii cu cabina foto. Conceptul de cabin foto sau photobooth este relativ nou in Romania si este din ce in ce mai popular datorita momentelor de distractie asigurate prin inchirierea cabinei foto. Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta pentru inchiriere cabina foto Iasi si noi iti vom face o oferta de nerefuzat.

Cabina foto, marturii pentru nunta

Important pentru miri. Pot inchiria cabina foto pentru realizarea marturiilor de nunta, acestea vor fi printate instant, pe loc si veti putea beneficia in continuare si de cabina foto pentru distractia invitatilor. Solicitati oferta foto video impreuna cu cabina foto si veti beneficia de un pachet de servicii profesional oferit de aceiasi echipa.

Cere oferta pentru inchiriere cabina foto

Toate pachetele contin: fotografii nelimitate, accesorii incluse, magneti gratuit, livrarer poze in format electronic, asistenta tehnica.

Fotograf Nunta Iasi / Cabina Foto / Fotografi Cameramani / Filmari Nunti